Hent nyheder direkte i din inbox eller favoritter med RSS feed

KFOR missionen

Publiseret: 4. november 2008 Kategori: Nyheder
Læst: 9.472 gange

Fra en bruger har jeg for nylig modtaget over 2.500 billeder på en CD fra KFOR missionen til billedgalleriet. Som udgangspunkt har jeg været uklar om jeg ønskede billeder fra KFOR liggende på UNPROFOR hjemmesiden.

I første omgang accepterede jeg dette, da KFOR som de fleste er bekendt er en efterfølger til SFOR, der afløste IFOR, som igen kom på baggrund af UNPROFOR missionen.

Jeg har dog revurderet dette, og ønsker per princip at UNPROFOR.dk hjemmesiden kun skal indeholde information og billeder fra og af selve UNPROFOR missionen.

For at imødekomme de mange billeder samt flere brugeres forespørgsler vedrørende KFOR, har jeg derfor dags dato oprettet domænet kfor.dk, der i nær fremtid vil blive opbygget med en hjemmeside i stil med UNPROFOR.dk, blot relateret til KFOR missionen.

Så snart dette projekt er oppe at køre, håber jeg naturligvis at brugerne vil være behjælpelige med opbygningen af hjemmesiden. Det værende billeder, men i særdeleshed tekster og anden information om KFOR, som jeg ikke selv er så fortrolig med.

Da KFOR missionen stadig er aktiv, vil jeg ligeledes evaluere de eventuelt udvidede muligheder, der kunne ligge i brugen og interessen i den nye hjemmeside.

Hjemmesiden vil i løbet af 2008 være at finde på adressen kfor.dk