Hent nyheder direkte i din inbox eller favoritter med RSS feed

Nyheder

Manglende støtte til soldater-børn
25. oktober 2008Børn af udsendte soldater mangler støtte og hjælp til at håndtere uforståenhed og de mange spørgsmål fra skole og kammerater, viser ny undersøgelse fra Forsvaret. Ifølge undersøgelsen er de pårørende ellers tilfredse med forsvarets information og rådgivning.
Opload af billeder klar
10. juli 2008Funktionen til at medlemmer kan uploade deres egne billeder fra udstationeringen er nu endelig klar. Tidligere har andre medlemmer uploaded mere end 400 billeder til galleriet til stor gavn og glæde for andre tidligere udsendte soldater.
Unprofor forum åbnet
4. juni 2008Forumet på Unprofor.dk er nu så færdigt, at det kan tages i brug. Der er stadig mange mindre funktioner, der mangler at blive lavet, men de basale funktioner til at bruge forumet er på plads. Resten vil blive tilføjet i afslappet tempo, efterhånden som det bliver færdigt.
Forum på trapperne
22. maj 2008Efter en forsinkelse på mere end et halvt år er forumet til UNPROFOR endelig ved at være på trapperne. På nuværende tidspunkt er de fleste basale funktioner på plads. Der mangler et par detaljer, og derefter lægges forumet ud til offentlig brug.
Håndboldkampen i Zagreb 1993
25. januar 2008Jeg efterlyser billeder fra håndboldkampen mellem Danmark og Kroatien i Zagreb, 1993. Jeg var selv med til kampen, men havde ikke kamera med. Så hvis du kender nogen der ligger inde med billeder fra denne landskamp er jeg meget interesseret.