Hent nyheder direkte i din inbox eller favoritter med RSS feed

Nyheder

58 nye billeder fra Topusko 1994 og Dvor 1998
18. januar 2008Der er dags dato - fra en anonym giver - tilføjet 58 nye billeder i galleriet. I skrivende stund mangler billederne at blive inddelt i emner og tilføjet beskrivelser. Dette vil blive gjort snarest muligt.
18 nye billeder og mange flere på vej
3. november 2007Lars Mikkelsen har venligst sendt 18 spændende billeder fra hold 1´s indrykning i området i 1992.Billederne er fra Karlovac, Dvor, Kostajnica og området generelt. Se dem i billedegalleriet.
Interaktivt kort med satellit og lejre
31. oktober 2007Hjemmesiden er nu blevet udbygget med et interaktivt kort, hvor det er muligt at se satellit-billeder over indsatsområdet. Vigtige steder og lejre er markeret på kortet, og ved klik på en markering er det muligt at læse mere om markeringen og se billeder.
Ny tag-liste for billeder i galleriet
30. oktober 2007Som noget nyt er det nu muligt at se en oversigt over alle de tags - eller søgeord - der er registreret på billederne i billedearkivet. Der er stadig mange billeder der ikke har tags tilknyttet og mange tags mangler stadig at blive registreret.
Ny bog om dansk udsendelse
25. oktober 2007I bogen På kanten – danskere udsendt til krig og katastrofe, der udkommer på FN-dagen, følger vi 12 danskere, som trods vidt forskellige baggrunde og erhverv har det til fælles, at de ønsker at gøre en forskel og leve et meningsfyldt liv.