Sådan kan du dele dit indhold på unprofor.dk

Der er forholdsvis mange mennesker, der gerne vil vide mere om UNPROFOR og Danmarks deltagelse i borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. Det er både veteraner, pårørende til veteraner, journalister, skoler, gymnasier, kroatere og serbere. Og hvis nogen fra hold 7 husker den "sårede soldat ved hovedvagten" så har pårørende til denne sågar henvendt sig.

Der er altså nok af mennesker, der gerne vil vide mere om vores indsats og virke dengang i UNPROFOR. Derfor håber jeg at netop du som veteran også vil hjælpe til dette arbejde, ved at dele det indhold du måtte have. Der bliver delt mange billeder i mindre facebook grupper, men der er så mange flere uden for disse grupper, der gerne vil se med og vide mere.

Sådan deler du

Der er ingen måde du selv kan tilføje indhold til denne side. Du må derfor sende mig indholdet eller henvise til et sted på internettet, hvor det er tilgængeligt, eksempelvis Facebook.

Hvis du vil dele anonymt, bedes du anføre dette. Ellers oprettes billeder og eventuelt tekster i dit navn. Vil du senere være anonym, kan dit navn fjernes fra indholdet.

Se kontaktsiden for hvordan du kommer i kontakt med mig, eller find mig på Facebook.

Del dine billeder

Vil du dele dine billeder og er de tilgængelige et sted (facebook, flickr eller lignende) kan du blot sende mig et link. Billederne vil så blive gradvist tilføjet. Hvis der er beskrivelser til billederne, vil jeg forsøge at tilføje titel, beskrivelse, tags og GPS data gradvist.

Kvaliteten på billederne er ikke altafgørende. man kan få en nogenlunde kvalitet ved blot at affotografere papirbilleder med kameraet i en telefon, eller bruge en scanner App til telefonen, eksempelvis Office Lens fra Microsoft med integration til OneDrive.

Del dine videoer

Har du en eller flere videoer liggende på YouTube, kan du blot sende mig et link til disse. De tilføjes derefter en playliste og kommer automatisk frem i videoarkivet. Videoen vil stadig ligge på din YouTube konto. Har du videoen i et andet format, kan du sende et link eller et medie, så lægger jeg den op på den YouTube kanal, der er tilknyttet denne hjemmeside, hvis muligt.

Del din viden på kortet

Er der placeringer, der ikke er på kortet, som du ved hvor ligger, så kontakt mig endelig med information herom. Hvis du mangler GPS information, så slå stedet op på Google Maps, højreklik og vælg "hvad sker der her". Så får du GPS data for det punkt, du klikkede på.

En del lejre er flyttet mellem de forskellige hold, men jeg vil gerne have alle de forskellige placeringer med på kortet.

Del din viden om lejre

Beskrivelser af lejre er meget mangelfuld. Har du nogen som helst information om lejre, vil det blive modtaget med glæde. Lejrene blev bemandet forskellige mellem de enkelte hold og nogle blev også flyttet. Jeg vil meget gerne høre hvad du kan fortælle om netop den lejr du var på, på dit hold.

Kilde: https://www.unprofor.dk/om/del-dit-indhold/