Neutralitet og ophavsret

Jeg modtager engang imellem vrede e-mails fra personer, der er sure over et eller andet skrevet på denne hjemmeside, mener jeg er partisk eller fra folk der blot hader alt der har med FN at gøre. I den forbindelse vil jeg gerne fastslå formålet og neutralitetserklæringen for denne hjemmeside.

  • Denne hjemmeside stiller sig neutralt mellem samtlige parter i den jugoslaviske borgerkrig. Dette betyder ikke, at hjemmesiden ikke forholder sig til episoder, hvor en af parterne har begået krigsforbrydelser.
  • Jeg selv og andre skribenter forbeholder os den ubetingede ret til at have enhver given mening om hvad som helst, uanset om det får os til at lyde partiske eller upartiske.
  • Man kan have nok så mange syn og indgangsvinkler på sandheden, men uanset hvor meget man ændrer disse syn og indgangsvinkler, så ændrer det ikke sandheden.
  • Den, der slog først, er ikke værre end den, der slog sidst. Derfor lægger artikler på denne hjemmeside stærkt afstand fra såkaldte hævnaktioner og påstulater om, at en given aktion ikke er en slet handling sammenlignet med modpartens eventuelle aktioner. En forbrydelser er og bliver en forbrydelse.

Hjemmesiden er ment som en informativ og dokumenterende hjemmeside uden politisk indgangsvinkel.

Ophavsret

Ethvert indhold på denne side er beskyttet af loven om ophavsret, LBK nr. 740 af 30. juni 2004.

Det er ikke tilladt på nogen måde at kopiere det hele eller dele af denne hjemmeside uden skriftlig accept fra indehaveren af ophavsretten, Karsten Fredslund Gryet. Det er således ikke tilladt at kopiere tekster, billeder eller andet fra denne hjemmeside til brug på andre hjemmesider, i trykte medier eller på anden måde anvende materiale fra denne hjemmeside.

Undtagelser indbefatter billeder og tekster, som hjemmesidens brugere har tilføjet hjemmesiden. I det tilfælde gælder loven om ophavsret for dette materiale som tildelt den enkelte bruger.

Generelle løsindlæg i form af indlæg i forumet, gæstebog og kommentarer til enkelte sider, tilfalder denne hjemmeside frem for de enkelte skribenter.

I tilfælde hvor der er anvendt materiale fra andre kilder, gælder ophavsretten den enkelte kilde.

Ophavsretten er gældende fra produktionen af det enkelte værk, værende i form af et billede, en tekst eller lignende.

Læs loven om ophavsret.