Sådan kan du dele dit indhold på unprofor.dk

Der er forholdsvis mange mennesker, der gerne vil vide mere om UNPROFOR og Danmarks deltagelse i borgerkrigen i det tidligere Jugoslavien. Det er både veteraner, pårørende til veteraner, journalister, skoler, gymnasier, kroatere og serbere. Hvis nogen husker den "sårede soldat ved hovedvagten" så har pårørende til denne sågar henvendt sig.

Der er altså nok af mennesker, der gerne vil vide mere om vores indsats og virke dengang i UNPROFOR. Derfor håber jeg at netop du som veteran også vil hjælpe til dette arbejde, ved at dele det indhold du måtte have. Der bliver delt mange billeder i mindre facebook grupper, men der er så mange flere, end der er i disse grupper, der gerne vil se med.

Sådan deler du

Der er ingen måde du selv kan tilføje indhold til denne side. Du må derfor sende mig indholdet eller henvise til et sted på internettet, hvor det er tilgængeligt, eksempelvis Facebook.

Hvis du vil dele anonymt, bedes du anføre dette. Ellers oprettes billeder og eventuelt tekster i dit navn. Vil du senere være anonym, kan dit navn fjernes fra indholdet.

Se kontaktsiden for hvordan du kommer i kontakt med mig, eller find mig på Facebook.

Del dine billeder

Vil du dele dine billeder og er de tilgængelige et sted (facebook, flickr eller lignende) kan du blot sende mig et link. Billederne vil blive tilpasset og gradvist tilføjet. Hvis der beskrivelser til billederne, vil jeg forsøge at skrive titel, beskrivelse, tags og GPS data gradvist.

Del dine videoer

Har du en eller flere videoer liggende på YouTube, kan du blot sende mig et link til disse. De tilføjes derefter en playliste og kommer automatisk frem i videoarkivet. Videoen vil stadig ligge på dine YouTube konto. Har du videoen i et andet format, kan du sende et link eller en DVD til mig, så lægger jeg den op på den YouTube kanal, der er tilknyttet denne hjemmeside.

Del din viden på kortet

Er der placeringer, der ikke er på kortet, som du ved ligger, så kontakt mig endelig med information herom. Hvis du mangler GPS information, så slå stedet op på Google Maps, højreklik og vælg "hvad sker der her". Så får du GPS data for det punkt, du klikkede på.

Del din viden om lejre

Beskrivelser af lejre er meget mangelfuld. Har du nogen som helst information om lejre, vil det blive modtaget med glæde.

Kilde: http://www.unprofor.dk/om/del-dit-indhold/